Trauma verwerking bij Psycholoog Haarlem

Ik geef momenteel geen trauma therapie
Op dit moment behandel ik geen trauma klachten. Maar mijn collega’s kunnen je verder helpen. Bekijk hier psychologen die traumabehandeling in Haarlem geven.

Als het verleden de kop op steekt

Je hebt iets vreselijks meegemaakt, of gezien dat er iets ergs gebeurde. Na die gebeurtenis heb je er last van gehad, je hebt er over gepraat, gedaan wat je kon om het te vergeten. En op een dag ging je weer verder, het leven gaat door.

Een hele tijd is er niets aan de hand. Dat kan maanden zijn, maar ook jaren. En dan ineens, misschien zelfs zonder dat je snapt waarom, komt het weer terug in je leven. De situatie van toen: je herbeleeft het, je bent er mee bezig, ook al wil je dat niet. Er gebeurt in korte tijd veel met je, je krijgt nachtmerries, je slaapt slecht, bent prikkelbaar of je barst ineens tegen iemand uit.

Wat is er aan de hand?

Wel, het trauma is nog niet afgerond. Je bent wel verder gegaan destijds, maar het trauma is blijven hangen. En zulke grote, indrukwekkende gebeurtenissen hebben tijd en aandacht nodig om een plek te krijgen.

Gelukkig zijn er hele duidelijke, en goede methoden om je te begeleiden om je trauma te verwerken.

Trauma kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: therapie online.

Herken je jezelf of heb je een vraag? Bel of mail van Psycholoog Haarlem voor een afspraak.