Depressie therapie bij Psycholoog Haarlem

Alleen in je depressie

Je bent somber, neerslachtig en je voelt je ‘leeg’. Niet een paar dagen, maar al een hele tijd. Waarschijnlijk heb je ook nog een hele hoop andere klachten: misschien heb je slaapproblemen terwijl je toch heel moe bent, je piekert en bent prikkelbaar. Ook heb je moeite met concentratie.

Als je je depressief voelt, wil je je waarschijnlijk afzonderen. Je vervreemd van diegenen die juist dichtbij je staan. Terwijl ze je juist nu zouden kunnen helpen.

Doorbreek het stille gevecht

Daarbij komt dat het hartstikke lastig is om te weten of je depressief bent. Vooral in de periode voor de depressie worden de gevoelens gemakkelijk afgedaan. Een tandje bij, een keertje goed uitslapen, de kiezen op elkaar. Maar het helpt niet. Het wordt juist steeds zwaarder. En moeilijker om over te hebben. Het gevecht tegen de gevoelens wordt stiller en je keert naar binnen.

Heb je deze klachten en gevoelens? Bel me op 085 4015 337 en doorbreek het stille gevecht.

Waarom voel ik me depressief?

Gevoelens van depressie kunnen overal vandaan komen. Soms vertaalt een nare ervaring zich in depressieve klachten. Maar het kan heel goed zijn dat je, van buiten bekeken, alles helemaal voor elkaar hebt en je je toch zo voelt.

Depressie kan goed behandeld worden. Herken je jezelf of heb je een vraag? Bel vrijblijvend 085 4015 337 of mail Psycholoog Haarlem voor een afspraak.