Met welke klachten ga je naar Psycholoog Haarlem?

Psycholoog Haarlem kan je helpen

Veel klachten, hoe groot of klein ook, hebben een psychische basis; van oververmoeidheid en dwanggedachten tot stress op het werk en een vastzittende relatie. Maar met welke klachten ga je naar een psycholoog in Haarlem? Elke psycholoog zal zeggen: wanneer jij last hebt van je klachten, kan je al naar een psycholoog gaan. Dat je de klachten ervaart, is al genoeg om eens contact te zoeken met een psycholoog in Haarlem.
Hieronder een aantal klachten die je kan ervaren en waar een psycholoog bij kan helpen:

Je zit vast

Er zijn veel cliënten die het gevoel hebben ‘vast te zitten’. Dat kan zijn in hun werk, relatie of in zichzelf. Het voelt alsof er geen beweging in het leven zit. Het lijkt alsof je stilstaat en gevangen zit in bepaalde patronen. Het lukt je niet meer om hier zelf uit te komen. Psycholoog Haarlem kan je helpen weer een flow in je leven te krijgen.

Je hebt angsten

Er zijn ook veel klachten die te maken hebben met angst. Zo kan je bang zijn om te falen, bang zijn dat er vervelende dingen gebeuren of bang zijn voor reacties van anderen. Soms zijn deze angsten heel concreet: je durft niet meer auto te rijden omdat je een auto-ongeluk hebt meegemaakt. Maar soms kan angst minder duidelijk zijn: je hebt last van paniek zonder dat er echt iets aan de hand is. Een psycholoog in Haarlem kan je helpen deze angsten onder ogen te komen en te verhelpen.

Je hebt verdriet

Er zijn veel dingen die je verdriet kunnen doen. Het verlies van dierbare, maar ook het verlies van een baan, een scheiding of je kinderen minder zien, kunnen veel invloed op je hebben. Grote teleurstellingen voelen soms hetzelfde als een groot verlies. Die pijn kan je leven bepalen. Ik, psycholoog Haarlem, kan je helpen hier doorheen te komen.

Of andere klachten

Veel mensen zitten niet lekker in hun vel. Ze piekeren, liggen wakker of zijn erg emotioneel. Ze blijven doorgaan, maar het voelt niet goed. Het lijkt erger te worden, maar ook vragen ze zich af of ze zich niet aanstellen. Heb jij hier last van? Een psycholoog kan je helpen uit te zoeken wat er aan de hand is en je klachten verhelpen.

Misschien heb je wel vage klachten die je niet onder woorden kan brengen. Ook dan ben je welkom bij mij. Bel gerust 085 4015 337 of mail me. Ik heb al veel gezien en gehoord, dus misschien kan ik je helpen je klachten te onderzoeken in mijn praktijk in Haarlem.