Stress en burn-out therapie bij Psycholoog Haarlem

Opgebrand

Wat zijn de signalen waar je een burn-out aan kan herkennen? Oververmoeidheid bijvoorbeeld, maar ook moeilijk dingen kunnen onthouden, slapeloosheid en vaak verdrietig zijn. En hoe komt het dat je een burn-out hebt? De belangrijkste oorzaak is meestal een chronisch teveel aan werk in combinatie met te weinig rust in combinatie met weinig plezier in je werk.

Opgebrand. Het woord zegt het goed, het is op, er is niets meer, je bent leeg.

Je verliest

Je verliest veel bij een burn-out. In de eerste plaats het contact met jezelf, je gevoel van zelfvertrouwen. Daarnaast met je naaste omgeving, juist de mensen die je willen helpen zijn voor jou maar moeilijk te verdragen.

Burn-out is goed te behandelen

Veel mensen krijgen een keer in hun carrière een burn-out. De beroepspraktijk heeft er veel aandacht aan besteed en we kunnen een burn-out goed en snel behandelen. We herstellen je energieke gevoel, we werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen, hoe je je energie over een dag verdeelt, hoe je kunt geven, maar ook nemen.

Burn-out kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: therapie online.

Herkenbaar? Bel of mail Psycholoog Haarlem voor een afspraak.