Coaching in Haarlem met coach

Eigenlijk een raar idee

Dat je alles alleen zou moeten doen. Als het om ‘het leven’ gaat vinden we het raar als je je zo nu en dan laat begeleiden. Of het nu om je werk gaat, hoe je in je vel zit of je privé-leven; je moet het allemaal zelf maar kunnen.

Dat is eigenlijk heel raar, want op alle andere vlakken is het heel normaal dat je hulp krijgt. Of je nu gitaar wilt leren spelen, het vinden van de juiste school voor je kinderen of het kiezen van een hypotheek. Je schakelt mensen in die je kunnen helpen. Omdat het geen schande is dat je het niet helemaal zelf kunt.

Coaching Haarlem verrijkt je leven

Het is hartstikke lastig om naar je eigen leven te kijken. Je zit er elke dag middenin. Even afstand nemen, een spiegel voorgehouden krijgen, een andere blik, kan dan heel verfrissend werken. Want omdat je de hele dag midden in dat leven zit, lijkt het wel alsof dit het enige leven is.

Veel mensen vergeten in de loop der jaren dat er op elk moment genoeg te kiezen is. Grote, maar ook kleine keuzes die je leven een heel andere kleur kunnen geven.

Coach Haarlem geeft je ruimte om even adem te halen en om je heen te kijken.

Momenten voor reflectie

Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd gecoacht te worden. Maar er zijn momenten in ieders leven dat het allemaal even bij elkaar lijkt te komen, waarop je vast lijkt te lopen of de regie over je eigen leven een beetje verliest.

Dat zijn momenten waarop een coach je helpt betere beslissingen sneller te nemen, de juiste zaken aan te pakken en die dingen te veranderen waardoor het allemaal weer klopt.

Herken je jezelf en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag? Bel of mail Coach Haarlem voor een afspraak.